Populära kategorier

Populära kategorier

Populära produkter

RM Jakt - Din jaktbutik på nätet

Välkommen till din personliga jaktbutik online! Vi är nu en del av Interjakt som är Sveriges största kedja inom jakt och erbjuder förutsättningar för att jakten ska bli lyckad in i minsta detalj. I vårt breda utbud hittar du allt som du tänkas behöva, både i planering och förberedelse, under pågående jakt, och för arbetet efteråt med allt vad det kan innebära. Med smarta och smidiga lösningar och detaljer från välkända varumärken och tillverkare som har gjort sitt yttersta för att möta jägarens höga krav och förväntningar, har vårt utbud tagits fram med fokus på våra kunders olika önskemål för en riktigt bra jaktupplevelse.

Här finns kvalitet och design i oslagbara kombinationer och som jaktbutik online vill vi kunna leverera det allra bästa för att göra tillvaron enkel och friktionsfri under timmarna ute på jakt. Det är av högsta vikt att alla tillbehör fyller sin funktion till fullo för att minimera riskerna och maximera naturupplevelsen. Det handlar om dig, ditt vapen och din hund, och vi har ett brett utbud med produkter för att komplettera alla tre av dessa. Vi erbjuder bland mycket annat snygga kläder med smarta och innovativa detaljer som klär dig både varmt och praktiskt, med möjlighet att snabbt kunna skifta lägen mellan olika väderlekar. Vidare kan du hitta alla tillbehör som du behöver till ditt vapen, som till exempel kolvar, ammunition, fodral och skåp med mera, liksom allt du behöver för att ta hand om din hund på bästa sätt, med högkvalitativt foder, träningsprodukter och koppel och halsband som lämpar sig bra för just jaktmiljöer. Eftersom jakt är friluftsliv definierat har vi förstås ett gediget sortiment med kvalitativa prylar som du behöver för att leva ute i naturen, med möjlighet till en fullvärdig matlagning och komfortabel tillvaro.
Vår kundtjänst finns tillgänglig om du behöver guidning i sortimentet eller har frågor kring våra produkter.

Vad våra kunder säger om oss

"Bra produktutbud, ett bra priserbjudande jämfört med andra, och inga krångligheter alls med varken köp eller leverans. Rekommenderas!".

Tack för en snabb leverans. S Olofsson

"Fick snabbt svar på min beställning och min vara lämnades samma dag till transportör. Det är långt mellan Övertorneå och Partille , men redan efter någon dag plingade i min mobil att paketet kunde hämtas på Coop i Partille."

Göran

"Köpte matskålar med rejäl ställning till hundarna, de som finns i djuraffärer är i plast eller vek aluminium som kanske passar hundar under 10 kilo.. Duger inte för matglada settrar. Bäst pris på prisjakt och snabbt levererat. Handlar gärna igen om jag behöver nåt!"

Fanny Welker

Populära varumärken

En STOR liten nyhet!

Tracker Bark 4G

Tracker Bark, en liten och lätt hund-GPS med skallindikator – gjord av hundförare! En kraftfull GPS i litet format! En liten och lätt hund-GPS med skallindikator och 4G. Perfekt för jakt och friluftsaktiviteter, använd den på ditt hundhalsband, väst eller tillsammans med en VHF-enhet! Batteritid mellan 15-60 timmar, justerbar sändintervall från 10 sek till 10 min. Ståndindikator, geofence och andra säkerhetsfunktioner ingår.

Mer information

Följ oss på Instagram @RMjakt

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.